Kategorija proizvoda

Dodati: Vodik energije industrijske inkubacije baze, soba 409, Standard zgrade, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Znachi Distrikta, Zhenjiang grad, Jiangsu Province, China

Poštanski broj: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontakti: Jack Wang

E-mail: jackwang@akwchina.com


Željezni sulfat

Željezni sulfat

1, značajke Iron(II) sulfat (Br.E. iron(II) sulfat) ili željezni Sulfat je kemijski spoj formule FeSO4. Medicinski se koristi za tr

Detailed description

1, značajke
Iron(II) sulfat (Br.E. iron(II) sulfat) ili željezni Sulfat je kemijski spoj formule FeSO4. Medicinski se koristi za lije čenje, i za industrijsku primjenu. Poznata od davnina kao copperas i zelena vitriol, plavo-zelena heptahydrate je najčešći oblik ovog materijala. Sve željezo sulfata otapaju u vodi dati isti akva kompleks [Fe (H2O) 6] 2 +, koji ima oktaedarsku geometriju i paramagnetske.
Stavke indeksa
(FeSO4· H2O) (FeSO4·7H2O)
Željezni sulfat %≥ 91,0 98.0
Fe %≥ 30.0 19,7
Pb %≤ 0.002 0,002
Kao %≤ 0.0002 0,0002
Čestica size≥ 95 —

industrijski, Željezni sulfat se uglavnom koristi kao prethodnik drugih spojeva željeza. To je smanjenje agent, za smanjenje kromata u cementu.

Dodatak prehrani
Zajedno s drugim spojevima željeza, Željezni sulfat se koristi da utvrdi hrane i liječenje anemije manjak željeza. Zatvor je čest i neugodan nuspojava associatedwith primjene oralnih dodataka. Stolica omekšivači često su bprescribed za sprječavanje zatvora.

Boje
Željezni sulfat može također poslužiti za mrlju concete i neke limetones i pješčenjaci žute hrđe boje.

Obrada vode
Željezni sulfat je primijenjen za pročišćavanje vode za flokulaciju i za uklanjanje fosfata u komunalnih i industrijskih otpadnih kako bi se spriječilo eutrofikacije površinskih voda.

3, kontrola kvalitete
Krute kontrole kvalitete na ulaza, procesa i izlaza vode visoke čistoće i konzistentne kvalitete koje omogućuju standardizaciju njegova uporaba u industriji. naša tvornica ima mnogo godina iskustva u izvozu, obećavamo najbolju uslugu na robu i nakon prodaje uslugu tražite pouzdan kupaca i našeg dugo uvjete posla. Ako ste zainteresirani u proizvoda i drugi, slobodno se obratite sa nama u bilo koje vrijeme. Hvala na vašem vremenu.


Hot Tags: Željezni sulfat, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, niska cijena, najbolji, proizvodi
Srodni proizvodi
Feedback